De huizenmarkt was lastig de afgelopen tijd. Voor starters, maar ook voor doorstromers. Er lagen veel kopers op de loer met als gevolg dat je razendsnel moest zijn en vaak meer moest bieden dan de vraagprijs. Gelukkig zijn de prijzen weer aan het zakken. Toch maken Buurtmannen Joep en Edwin het jou als koper het liefst nóg makkelijker en jouw kansen groter. Hoe? Dat vertellen ze hier!

Pak een voorsprong!

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Misschien wel je eerste huis als starter of juist een grotere woning. Dan wil je natuurlijk dat de kopers jouw bod serieus nemen en het liefst accepteren. Maar, er zijn meer kapers op de kust. Het is nog steeds druk op de markt. Daar hebben Joep en Edwin iets op bedacht. Joep: ‘Wij maken voor mensen die een huis willen kopen een financieringsbelofte. Dat is een brief waarin staat dat zij in staat zijn om voor een bepaald bedrag dat huis te kopen. Het adres van de woning en het bod staan hierin vermeld. Eigenlijk een verklaring van goed gedrag, maar dan voor het kopen van een huis.’ Edwin vult aan: ‘Stel je doet een bod en daarbij zit een brief van ons kantoor, dan weten de verkopers en de makelaar dat het financieel haalbaar is. Je ziet namelijk regelmatig dat enthousiastelingen een bod doen, maar dat ze het achteraf toch niet aankunnen. Onze belofte geeft zekerheid voor de verkopende partij. Zo krijg je voorrang en dat zorgt voor een voorsprong. Dit doen wij geheel kosteloos.’

 

'Met onze financieringsbelofte krijg je voorrang bij verkopers en makelaars'

Scoor jouw financieringsbelofte

Hoe dit werkt? Gelukkig is het geen ingewikkeld proces. Het enige wat Joep en Edwin nodig hebben is één gesprek. We zetten de stappen op een rij:

  1. Wil jij een voorsprong pakken bij het doen van een bod op een huis? Maak dan een afspraak met Joep en Edwin. Dit mag bij hen op kantoor, bij jou thuis of online: wat jij prettig vindt.
  2. Tijdens het gesprek vragen Joep en Edwin om wat gegevens en loonstroken. Zo brengen ze jouw financiële plaatje in beeld.
  3. Ondertussen ga jij op zoek naar jouw droomhuis. Heb je iets op het oog? Dan bel, mail of app je de Buurtmannen. Dit kan 24/7.
  4. Joep en Edwin maken direct voor jou een financieringsbelofte. In deze brief staat het adres van het huis en het bod dat je doet. Mét de verzekering dat je dat aankunt.
  5. 5. Jij hebt je voorsprong te pakken! Helemaal gratis ook nog eens. Is dit huis het niet geworden? Dan maken ze de belofte voor een volgend huis gewoon opnieuw.

Over Buurtmannen

Geen mannen in pak, maar gewoon een spijkerbroek en trui. Bijzonder veel ervaring en kennis in huis. Altijd bereikbaar. En saaie, complexe uitleggen veranderen zij in heldere taal en gezellige gesprekken. Dat omschrijft de Buurtmannen Joep en Edwin. Daarbij doen zij meer dan alleen hypotheken. Edwin: ‘Als Buurtmannen kijken we niet alleen naar hypotheken, maar ook naar verzekeringen. Zowel zakelijk als particulier. Handig als je voor het eerst een huis koopt. Maar ook voor huisbezitters is het soms goed om deze weer eens met een frisse blik te bekijken. Als het voordeel oplevert, kunnen we verzekeringen voor onze klanten overzetten.’

 

Binnenkort ff buurten?

Heb je vragen, wil je gewoon eens sparren of zo’n financieringsbelofte scoren? Geen probleem. ‘Je kunt ons ieder moment bellen, appen, mailen of langskomen. Maar dan ook echt ieder moment. We staan letterlijk dag en nacht voor je klaar’, sluit Joep af.

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.