Een eerste huis kopen of verhuizen is niet zomaar. Het is een grote beslissing. Wij helpen je graag op weg met het juiste advies, passend bij jouw situatie.

Je eerste huis kopen

Ga jij voor de eerste keer een huis kopen? Leuk! Maar ook spannend misschien. Je bent vast benieuwd hoeveel je precies kunt lenen. En welke keuzes je allemaal hebt. Geen zorgen: bij ons krijg je geen saaie spreekbeurt over alle soorten hypotheken (gaap), maar op het eind van het gesprek begrijp je wel hoe het zit en weet je precies welke opties je hebt. En dat zijn er vaak genoeg: wij werken namelijk volledig onafhankelijk en kunnen samenwerken met iedere bank die bij jou past.

Hoe werkt het?

Misschien heb je al een huis op het oog en wil je weten of je dat kunt kopen. Of je wilt eerst een beeld van hoeveel je kunt lenen en dan op zoek gaan naar jouw droomhuis. Welke weg jij ook kiest: stap 1 is het contact met een hypotheekadviseur. Bij ons is dat een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek. In heldere taal. En dat kost niets, hoe lang we de tijd ook nemen. En wij nemen de tijd, want we willen jou goed leren kennen. Zodat wij precies weten wat jouw wensen zijn en zodat jij precies weet wat voor huis jij op dit moment kunt kopen.

Wil je zelf al berekenen wat voor hypotheek bij jou zou passen?

Bereken jouw hypotheek

Verhuizen

Is het tijd voor een andere woning? Misschien wil je graag aan de slag met een nieuwbouwwoning, of heb je een bestaand huis op het oog. Wat jouw situatie ook is, er moeten wat zaken geregeld worden. Denk aan het aanpassen van je hypotheek. Maar ook aan het verkopen van je huidige woning. Wat komt er precies bij kijken en wat is een slimme volgorde: eerst kopen of eerst verkopen? Al deze vragen beantwoorden we graag. Wij denken met je mee, zodat dit proces ook bij jou soepel verloopt.

Hoe werkt het?

Als je te maken hebt met een bestaande woning en hypotheek, is het slim om eerst alle opties te onderzoeken. Misschien is het afsluiten van je eerste hypotheek alweer even geleden en denk je ‘hoe zat dat ook alweer precies met al die vormen?’ Geen zorgen, wij hebben jou in een geheel vrijblijvend gesprek zo weer bijgepraat. Daarna weet jij precies welke opties je hebt en wat het beste bij jou past. En daarin laten wij ons niet beperken in de keuzemogelijkheden, want wij werken volledig onafhankelijk. Hoe lang dat gesprek duurt, maakt niet uit: we nemen alle tijd.

Oversluiten

Heeft jouw buurman een lagere rente en denk jij ‘hé, dat wil ik ook’? Of heb je al jaren een hypotheek maar past de vorm niet meer bij jou, omdat je bijvoorbeeld liever wilt gaan aflossen of juist beleggen? Dan kun je je hypotheek laten oversluiten. Natuurlijk moeten we daarbij wel rekening houden met eventuele boetes. Om te kijken of dat interessant is, maken we voor jou een heldere en volledige analyse. Het voordeel is dat wij volledig onafhankelijk zijn en kunnen samenwerken met iedere bank die bij jou past.

Hoe werkt het?

Deze analyse krijg jij helemaal gratis van ons. We doen dit graag voor jou! Daarna weet jij precies of het interessant is om jouw hypotheek over te sluiten. Zodat jij zo snel mogelijk profiteert van die lagere lasten of van die andere hypotheekvorm die beter bij jou past. Hoe lang dat gesprek duurt, maakt niet uit: we nemen alle tijd.

Heb je nog vragen?

Geen probleem. Je kunt ons ieder moment bellen, appen, mailen of langskomen. Maar dan ook echt ieder moment. We staan letterlijk dag en nacht voor je klaar.

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.