Joep

Joep is geen onbekende in het bankwezen. Hij heeft al ruim 13 jaar ervaring als hypotheek- en financieel adviseur. Met al zijn kennis was het tijd om in 2019 samen met Edwin een eigen kantoor te beginnen. Hij wil namelijk altijd kunnen klaarstaan voor klanten. Ook ’s avonds en in het weekend. Waarvan hij een kick krijgt? Als zaken snel, goed en naar wens van de klant geregeld worden. Saai en stroperig? Nee hoor! Joep maakt het kopen van een woning en het verkrijgen van een hypotheek leuk. Dat begint met een goede kop koffie bij klanten thuis aan tafel op een tijdstip dat zij kiezen, een simpele uitleg zonder ingewikkelde vaktermen en het uit handen nemen van werk. Daarbij wil Joep iedere klant eerst zo goed mogelijk leren kennen. En daarvoor neemt hij gerust de tijd. Zo weet hij zeker dat hij mensen echt verder kan helpen.

Kortom: met Joep is het contact altijd fijn, hij is goed bereikbaar en hij neemt de tijd. Eens kennismaken? Leuk! Laat maar weten waar en wanneer het jou goed uitkomt

joep@buurtmannen.nl (06) 53 57 18 98

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.