Edwin

Edwin werkte sinds 2009 bij bekende banken om mensen te adviseren over verzekeringen en financiën. Dankzij de universitaire studie Master Financial Planning aan de Erasmus is hij goed in het verkrijgen van een helikopterview. Hij heeft dus altijd het totaalplaatje scherp in beeld. In 2019 start hij samen met Joep een eigen kantoor. Waarom? Omdat hij het op zijn eigen manier wil aanpakken. Edwin krijg enorm veel energie van de gesprekken met klanten. De dankbare reacties maken hem een blij en gelukkig mens. Zo helpt hij iedere dag met veel passie en plezier mensen bij hun droom of zorgt hij ervoor dat klanten een beter financieel leven hebben. ‘Niet lullen, maar poetsen’ is zijn motto, en dat merk je. Edwin is namelijk altijd bereikbaar, schakelt snel en staat dag en nacht voor je klaar. Opgeven? Nee hoor, dat staat niet in zijn woordenboek. Hij heeft liever dat je 100 vragen stelt, in plaats van ééntje niet. Ook ’s avonds of in het weekend.

Kortom: Edwin geeft altijd 110% gas, geeft nooit op en gaat voor jouw geluk door het gaatje. Eens kennismaken? Leuk! Laat maar weten waar en wanneer het jou goed uitkomt.

edwin@buurtmannen.nl (06) 55 83 31 50

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.