Pak een voorsprong bij het kopen van een huis

Met onze financieringsbelofte krijg je voorrang bij verkopers en makelaars.

Een serieus bod

Heb jij jouw droomhuis op het oog? Misschien wel je eerste huis als starter of juist een grotere woning. Dan wil je natuurlijk dat de kopers jouw bod serieus nemen en het liefst accepteren. Maar, vaak zijn er meer kapers op de kust. Daarom maken wij een financieringsbelofte. Dat is een brief waarin staat dat jij in staat bent om voor een bepaald bedrag dat huis te kopen. Het adres van de woning en het bod staan hierin vermeld.

Voorsprong bij de makelaar

Stel je doet een bod en daarbij zit een brief van ons kantoor, dan weten de verkopers en de makelaar dat het financieel haalbaar is. Je ziet namelijk regelmatig dat enthousiastelingen een bod doen, maar dat ze het achteraf toch niet aankunnen. Onze belofte geeft zekerheid voor de verkopende partij. Zo krijg je voorrang en dat zorgt voor een voorsprong. Dit doen wij geheel kosteloos.

Scoor jouw financieringsbelofte

Hoe dit werkt? Gelukkig is het geen ingewikkeld proces. Het enige wat wij nodig hebben is één gesprek. We zetten de stappen op een rij:

  1. Wil jij een voorsprong pakken bij het doen van een bod op een huis? Maak dan een afspraak. Dit mag bij ons op kantoor, bij jou thuis of online: wat jij prettig vindt.
  2. Tijdens het gesprek vragen we om wat gegevens en loonstroken. Zo brengen we jouw financiële plaatje in beeld.
  3. Ondertussen ga jij op zoek naar jouw droomhuis. Heb je iets op het oog? Dan bel, mail of app je ons. Dit kan 24/7.
  4. We maken direct voor jou een financieringsbelofte. In deze brief staat het adres van het huis en het bod dat je doet. Mét de verzekering dat je dat aankunt.
  5. Jij hebt je voorsprong te pakken! Helemaal gratis ook nog eens. Is dit huis het niet geworden? Dan maken we de belofte voor een volgend huis gewoon opnieuw.

Heb je nog vragen?

Geen probleem. Je kunt ons ieder moment bellen, appen, mailen of langskomen. Maar dan ook echt ieder moment. We staan letterlijk dag en nacht voor je klaar.

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.