Verzekeringen. Er komt onwijs veel bij kijken. Om het jou wat makkelijker te maken helpen we je graag op weg met het juiste advies, passend bij jouw situatie.

Levensverzekeringen

Je denkt er liever niet aan, maar toch is het goed om je erop voor te bereiden als je samen een hypotheek afsluit: wat doe je als één van jullie komt te overlijden? Het liefst wil je natuurlijk dat de ander dan zonder problemen in het huis kan blijven wonen. Daarom sluiten veel mensen een levensverzekering af, vaak samen met de hypotheek. Dit nemen wij dan ook standaard mee in ons hypotheekadvies. Daarvoor betaal je niets extra’s.

Schadeverzekeringen

Je laat de laptop van je buurvrouw kapotvallen. Of je partner heeft autoschade na een botsing. Maar ook voor spullen in je eigen woning, op reis of bij een conflict wil je graag verzekerd zijn en wanneer nodig de juiste hulp kunnen inschakelen. Of het nu gaat om een inboedel-, aansprakelijkheid, auto-, reis-, woonhuisverzekering of rechtsbijstand: er komt veel bij kijken. In zo’n situatie is het fijn als de buurtmannen in de buurt zijn. Die na een simpel appje, telefoontje of mailtje alles voor jou regelen.

Hoe werkt het?

Wij werken samen met NH1816: een verzekeringspartij met een bijzonder goede klantservice. Ze staan niets voor niets hoog aangeschreven bij consumentenbonden en winnen zelfs prijzen voor schadeafhandelingen. Via ons sluit je daar je verzekering af. Het voordeel is dat je ons altijd snel kunt bereiken. Je belt op vrijdagavond of je loopt binnen op zaterdagmiddag: wij regelen het. Zo weet jij altijd zeker dat het goed is geregeld.

Heb je hierover vragen?

Geen probleem. Je kunt ons ieder moment bellen, appen, mailen of langskomen. Maar dan ook echt ieder moment. We staan letterlijk dag en nacht voor je klaar.

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.