Aangenaam!

Hoi, wij zijn buurtmannen. Joep en Edwin. Twee door en door ervaren financiële experts die jou heel goed kunnen adviseren over je hypotheek en verzekeringen. Dat doen we niet zoals andere adviseurs of banken. Wij zijn namelijk volledig onafhankelijk van die grote partijen. Onze adviezen zijn dus altijd volledig op jouw situatie afgestemd.

Een hypotheek of een verzekering moet precies bij jouw persoonlijke situatie passen. Wij willen jou namelijk financiële rust bieden, voor nu én in de toekomst. Dat is niet altijd in één dag geregeld. Dat kost nu eenmaal tijd. Ook tijd om elkaar eerst goed te leren kennen én goed naar je te luisteren om vervolgens die juiste invulling te vinden. En het betekent ook dat korte lijnen belangrijk zijn om snel te kunnen schakelen als dat nodig is. Je kunt ons dus altijd bellen, ook ’s avonds of in het weekend. Daar zijn we buurtmannen voor. Wij zijn altijd in de buurt als je ons nodig hebt.

Lees meer over:

Joep

Met Joep is het contact altijd fijn, hij is goed bereikbaar en hij neemt de tijd.

Over Joep

Edwin

Edwin geeft altijd 110% gas, geeft nooit op en gaat voor jouw geluk door het gaatje.

Over Edwin

10

gemiddeld uit
241 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.