André

André werkt al ruim 30 jaar in de financiële dienstverlening en is gecertificeerd hypothecair planner. Als verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en financieel adviseur is hij in de regio dan ook voor veel mensen een bekend gezicht. Zijn werkwijze? Enthousiast en oplossingsgericht. Zo weet André altijd een passende oplossing te vinden die klanten ook nog eens begrijpen. Met zijn passie en humor maakt hij er geen saaie, vervelende reis van, maar eentje om niet te vergeten. Jezelf zijn is daarbij belangrijk én een extreem goede bereikbaarheid. Want juist ’s avonds spreken mensen met elkaar over hoe ze zaken willen aanpakken, en dan wil hij bereikbaar zijn zodat niemand met een ongerust gevoel gaat slapen. Met een brede glimlach op zijn gezicht reageert André bijzonder snel en kijkt hij altijd vooruit om alvast wat beren op de weg op te ruimen. Ook zul je hem uit enthousiasme regelmatig ‘gas erop!’ horen zeggen. Dat na 26 jaar mensen hem nog steeds opzoeken, is voor hem een groot compliment. En dat geeft voldoening.

Kortom: bij André kun je rekenen op een portie vrolijkheid, passende oplossingen en korte lijntjes. Eens kennismaken? Leuk! Laat maar weten waar en wanneer het jou goed uitkomt.

andre@buurtmannen.nl (06) 38 15 41 80

9,9

gemiddeld uit
204 reviews

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.